Diensten >> Administratie voor ZZP'ers

Wij kunnen uw administratie opzetten en helpen logisch in te richten. Tevens voeren we facturen in en verwerken we overige documenten in uw administratie. U kunt ook een beroep op ons doen wanneer u een tijdelijke achterstand heeft in uw administratie of wanneer u ondersteuning wilt voor degene die uw administratie feitelijk bijhoud.

Belastingaangifte en BTW

De ontvangen BTW en de betaalde BTW worden verwerkt in de administratie en middels een kwartaalaangifte omzetbelasting aangeleverd bij de Belastingdienst. Wanneer de Belastingdienst maandelijks van u de aangifte verlangd dan kan ook dat verzorgd worden. U dient daarvoor tijdig alle benodigdheden bij ons af te geven.

Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers. Wij kunnen die desgewenst combineren met een particuliere aangifte inkomstenbelasting van de partner.

Standaard vragen wij uitstel voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers, omdat het niet mogelijk is deze aan te leveren voor alle cliƫnten voor 1 april. Veelal is de benodigde software pas in de eerste week van maart beschikbaar.

Jaarverslag

De door ons gevoerde administratie van uw bedrijf of de door u zelf verzamelde gegevens worden verwerkt tot een jaarverslag die gebruikt kan worden bij bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag.

Het jaarverslag is tevens de basis voor uw aangifte inkomstenbelasting.